Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Бъдете готови за дъждовните дни с технологични якета на промо цени

Още с настъпването си есента ни показа, че може да прави магии с времето и дори за ден да се сменят сякаш няколко сезона – от студените утрини, през хладните обедни часове, топлите следобеди и дъждовните вечери.

Когато времето е динамично, а оказва се понякога дори непредсказуемо якето е дрехата, която ни кара да се чувстваме малко по-уверени и подготвени за метеорологичните капризи на есента. В SPORT DEPOT можете да намерите богат асортимент от якета и обувки за есенните дни. А ето и жокери за вашия избор – селекция технологични якета на промо цени – с намаление до -40%. Те осигуряват надеждна защита от времето и едновременно с това осигуряват комфорт в есенните дни.

Сред тях e бестселърът на Helly Hansen – Seven J Jacket. Якето, което е подходящо и за града и за пътуване, излети, разходки и активни дейности като колоездене например, се предлага в мъжка и дамска версия. Seven J Jacket е с двуслойна конструкция, с автентичната технология на утвърдената марка за защита от природните елементи – Helly Tech. Мембраната гарантира, че якето е устойчиво на вятър и вода, като водният стълб е над 5000 мм, шевовете са подлепени, а циповете - водоустойчиви. Едновременно с това Seven J Jacket е и паропропускливо, което гарантира приятен вътрешен климат в дрехата, снабдена и с лека, бързосъхнеща подплата за комфорт. А сред характеристиките, които допълват удобството, са качулката и регулируемото прилягане. Всичко това прави Seven J Jacket подходящият избор и за туризъм, и за града.

И предложение от германската марка Jack Wolfskin, чиято мисия е да създава комфортни решения за активни хора и за града, и за свободното време сред природата. Softshell якето Northern Point e ветроустойчиво, в водоотблъскващо покритие. А с каквато и дейност да се заемете, накъдето и да сте запътили, дишащата еластична материя ще ви осигури комфорт. 

И нашите оферти за деца и възрастни от финландския бранд Icepeak.

BIGGS и BOISE са съответно мъжко и дамско softshell яке - надеждно решение, когато е нужен комфорт и защита от неблагоприятни метеорологични условия. В преходните сезони времето бързо се променя, понякога внезапно. За подобни дни са подходящи тези якета, изработени от водоотблъскваща и ветроустойчива материя. То е с мека и приятна на допир подплата и с качулка, която може да се свали, когато не ви трябва.

Младежките softshell якета KANEVILLE JR и KAPPELN JR освен че предоставят защита от дъжд и вятър, както и комфорт при носенето са в наситени ярки цветове за настроение, за да донесат настроение в хладните есенни дни.

Ние сме готови за дъждовните дни, а ти? Осигури си надеждна защита от вятър и дъжд и грабни яке с намаление до -40%.