Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

аdidas Running разкрива UltraBOOST 19 - най-адаптивният UltraBOOST досега

Новите adidas ULTRABOOST 19 демонстрират бъдещето в бягането с нов дизайн, като дават максимум възвръщане на енергията на бегачите за едно автентично преживяване.

Реконструиран от 17 части до 4, с революционни компоненти, adidas дава нов живот на най-емблематичните си обувки за бягане. adidas посвещава модела на бегачите, защото те създават спорта и всеки ден преоткриват собствените си възможности

adidas представя най-новия модел ULTRABOOST 19 – най-адаптивната, заредена с енергия, версия на емблематичната обувка за бягане досега. Създавайки новия ULTRABOOST 19, дизайнери и технолози работят с хиляди бегачи от цял свят, за да дадат нов живот на обувката. Заедно те преработват модела от 17 до 4 ключови за бягане компонента, с по-лек адаптивен силует за разтърсващо бягане.

Основната разлика между двата отбора е, че Лион нямат какво да губят. Те са млади, талантливи и вече са се записали в история на своя клуб. Играят елегантно и сплотено. Барселона от своя страна при евентуално отпадане от турнира биха изгубили част от престижа си, който е толкова ключов за тях и феновете им. Мачът ще се изиграе днес, 13.03.2019г.

Новият модел включва:

Оптимизирана BOOST технология с 20% повече BOOST в подметката за извличане на повече енергия с всяка стъпка.

Тя се комбинира с новата технология Torsion Spring, която изстрелва бегача напред с лекота. Резултатът е високотехнологична конфигурация, даваща възможност на обувката да възвръща още повече енергия и да се движи с бегача без загуба на енергия.

Новата 3D рамка на петата защитава крака при взаимодействие, давайки поддръжка и стабилност за едно по-сигурно бягане.

Материята в горната част Primeknit 360 удобно обгръща стъпалото за цялостна поддържка и комфорт.

adidas ULTRABOOST 19 е вдъхновен и създаден за нова ера в бягането – по-креативна, социална и отворена отпреди. За да отбележи това, adidas дава начало на кампанията Recode running, която представя бегачите, които трансформират спорта с всяко бягане.

Сам Ханди, вицепрезидент Дизайн, adidas Running, споделя „Бягането постоянно се развива, затова създадохме adidas ULTRABOOST 19. За да дадем нови възможности на бегачите по целия свят, за да продължим да променяме и предизвикваме какво е бягането и как изглежда то. Създадохме обувка, която дава повече възвръщаемост на енергията, за да могат всички да бягат с повече сила и увереност.

Първите поддръжници на ULTRABOOST 19 и докоснали се до модела, са най-големите световни атлети и личности от шоу бизнеса – Лионел Меси, Пауло Дибала и Пол Погба, лекоатлетът Вайде ван Никерк, холивудският актьор Чадуик Боузман и иконата на стила Кендъл Дженър.

След ексклузивно пускане на модела в цвета Laser Red на ULTRABOOST 19, обувките бяха разпродадени за 7 минути в САЩ и Китай.

Може да се запознаете по-подробно с продукта тук.