Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

adidas Runing Hub представя: Калин Стоянов

Калин Стоянов намира своята мисия в спорта, терапията на спортни травми и спортната подготовка, като се занимава от повече от 15 години и помага на аматьори и професионалисти от различни възрасти да постигнат целите си. 

Като специалист в областта на спортните травми, Калин е участвал в редица големи спортни форуми, сред които световни и европейски първенства и турнири от веригата ATP. От 2018 г. участва в организирането и развиването на бегаческата общност adidas Runners Sofia. 

В SPORT DEPOT той е човекът зад софтуерния анализ, извършван в ADIDAS RUNNING STUDIO – с доказания в международен план софтуерен доставчик GaitON® камери заснемат позата на тялото на човека от два различни ъгъла във всяка бегова крачка, за да проследят отблизо силните и слабите страни. Тук се включва Калин Стоянов, като превежда информацията от софтуера на разбираем език, за да обясни на участниците в какво наистина са добри и върху какво още трябва да работят, за да постигнат най-доброто в бягането.