Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

adidas Pulseboost HD - обувките, с които изпитваш еуфория от бягането

• Boost HD дава по-голяма стабилност със същите ненадминати възвръщане на енергията и комфорт
• Pulseboost HD е първият модел, който предлага Boost HD – еволюция в емблематичната технология на средната подметка на adidas
• За създаването на новия силует adidas работи с бегачи в градска среда от Ню Йорк, Париж и Берлин

Представяме Boost HD: последната иновация на Boost технологията. adidas създава Boost HD за по-голяма стабилност със същите ненадминати възвръщане на енергията и комфорт, за да даде ново име на съвършенството.

Pulseboost HD са готови да посрещнат и неочакваното във всяка ситуация. Рязко спиране, зигзагообразни движения или бърза смяна на посоката по натоварената улица не са проблем с новите подобрения в технологиите:

- Boost HD е създадена за повече стабилност и изключителни комфорт и възвръщане на енергията

- Continental™ Adaptive Traxion е новата гумена Continental™ подметка, разработена от изкуствен интелект, за да предостави максимално сцепление при рязка смяна на посоката на всяка повърхност – суха или мокра

- Adapt Knit в горната част приляга по стъпалото, където е необходимо

Stephan Schneider, Sr. Product Manager, adidas Running, сподели: “Бягането в градска среда не може да се сравнява с бягането където и да е другаде. Трафикът, светофарите и тълпите от хора създават едно уникално преживяване, защото голямото предизвикателство има и голяма отплата. Искахме да създадем модел, който е роден от опита на градските бегачи. Тяхната инфраструктура. Тяхното вдъхновение. Тяхната енергия.

За разработката на Pulseboost HD започнахме с анализ на всеки елемент от бягането в града и най-вече с позицията на стъпалото. Например – бегачите разполагат тежестта си повече в предната част на стъпалото и затова използвахме изчислителен дизайн и най-вече разчитахме на опита на хората. Това не са обувки, създадени от adidas, а от бегачите в града и тяхната култура.“

За да пресъздадем историята на тази колаборация, дизайнът на обувките разполага и с GPS координатите на Ню Йорк, Париж и Берлин, защото именно бегачи от тези градове се включват в разработката на Pulseboost HD.

В партньорство със Spotify adidas поставя и QR код на езика, който препраща към ексклузивен плейлист, който се генерира спрямо това къде по света е бегачът, за да даде допълнителен тласък и енергия на всеки.

ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА ОЩЕ ПОВЕЧЕ BOOST:
Представянето на BOOST HD е само началото. adidas се подготвя да отпразнува емблемата на технологичните иновации в обувките за бягане. И през юли имате възможност да се влюбите още веднъж в усещането на BOOST на краката си.

Разгледай моделите Pulseboost HD тук.