Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

adidas представя официалната топка за груповата фаза на УЕФА Шампионска лига 2020/2021

• Емблематичната звездна топка е с подобрен дизайн 
• Обединявайки иновациите с наследството, класическата графика на звездата е с нов вид, за да ѝ придаде динамичен визуален ефект 
• Новата топка ще бъде готова за звездите на 20 октомври и през сезон 2020/2021

Преди няколко дни чрез жребий бяха разпределени отборите в груповата фаза на УЕФА Шампионска лига 2020/2021. Първите двубои ще се проведат на 20 и 21 октомври, когато най-добрите футболисти в света излизат на терена, за да играят с емблематична звездна топка, създадена да бъде готова за звездите.

За първи път дизайнът на топката е с текстура, която придава дълбочина чрез пластове от различни цветни графики.

Динамичният дизайн на популярните звезди в кралско синьо позволяват моментално разпознаване на УЕФА Шампионска лига, докато шестоъгълниците са в ярко коралово и небесно синьо и са алегория за скоростта и лекотата. 

Освен външния вид топката е снабдена с най-новата технология на adidas с иновативна текстура на повърхността, която позволява на най-добрите футболисти в света да бъдат още по-прецизни в играта си. 

Новата външната част предоставя сигурно сцепление и пълен контрол, а конструкцията гарантира най-доброто представяне на терена.