Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

adidas представя новите колекции XPRESSIVE и QUESTAR FLOW

Да живееш живота по свои собствени правила – това е усещане за стил

adidas представя една по-различна продуктова линия, която да отговори на нуждите за комфорт и стил.

Моделите от категория Core на adidas са иновативни, но изчистени – позволяващи на съвременния млад човек да създаде собствен стил и да изрази себе си по повече начини. XPRESSIVE и QUESTAR FLOW макар и различни, съчетават в себе практичността на спортната визия, създадена за среща с градската среда.

Нищо не носи толкова енергия и вдъхновение, колкото това да живееш по собствените си правила. Този дух носят със себе си и XPRESSIVE и QUESTAR FLOW. От спорта на терена към градските улици, за артистите и хората, които живеят за социалните контакти.

Животът е по-забавен, когато е живян по свой собствен начин. За да се увери в това XPRESSIVE се потапя в живота на младата Франки Майлс. Тя е модел и инфлуенсър, знаменитост в Instagram, с много голям опит в света на модата. В момента живее в Берлин. Когато Франки не пътува, тя споделя с почитателите си различни моменти от живота си, посещава различни нестандартни градски места и бутици. Тя е винаги в движение, но където и да е по света, се стреми да изрази себе си чрез стила си – черта, хакартеризираща XPRESSIVE. Гамата включва панталони, клинове, шорти, спортни горнища, тениски и топове, както и модели обувки KHOE RUN & QT RACER, които дамите могат да превърнат в отличителни пролетни визии.

QUESTAR FLOW предлага модни решения и за мъже и за жени, които пренасят със себе си настроението на съвременния спортен вид на улицата. За хората с динамичен начин на живот и енергията на лятото. Чрез тях се

пренасяме в света на професионалния баскетболист Донован Мичъл – изгряващата звезда на отбора на щата Юта, САЩ. Макар и само на 21 години, с победи и титли зад гърба си, той е въплъщението на QUESTAR FLOW – енергия и стил.

XPRESSIVE и QUESTAR FLOW са перфектното решение за тези, които са винаги в движение, но и търсят усещане за стил и безкраен комфорт.

Вижте всички продукти adidas sport inspired тук.