Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

adidas представя ексклузивните футболни обувки от EXHIBIT PACK за новия сезон

Новите Predator и Copa комбинират иновативни технологии и запомнящ се дизайн. Те са специално създадени за футболистите, които превръщат играта в изкуство. За новия сезон adidas представя моделите, които да отговорят на стила на всеки играч, да дадат нужния комфорт и да позволяват на футболиста да разгърне таланта си на терена.

 
 

PREDATOR са създадени за майсторите на контрола. Моделът позволява на играча да контролира топката при всички условия чрез технологията Controlskin, като поддържа топката към крака и предлага ненадмината мекота.

 

COPA е олицетворението на иновативните технологии, които вдъхват нов живот на моделa. Кожата се счита за ключов материал за футболните обувки, но почти никой не е правил промени в тази насока. Чрез иновативната технология Fusionskin новият модел на adidas попива 20% по-малко вода, точките на триене са премахнати, а подобреното прилягане на обувката дава усещането за втора кожа.