Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

adidas Football представя колекцията Hard Wired

- Изцяло нова, Hard Wired пристига в ярки и различни цветови комбинации – жълтозелено, морско синьо и магента

- Hard Wired включва подобрения и в четирите ключови модела - COPA, PREDATOR, X и NEMEZIZ

Херцогенаурах, 20 юли - adidas Football представя колекцията Hard Wired, която поразява с новата цветова гама за всеки един от четирите ключови модела - COPA, PREDATOR, X и NEMEZIZ. Отново е време за футбол и моделите от колекцията Hard Wired ще бъдат носени от най-великите футболисти, сред които Пол Погба, Пауло Дибала, Мохамед Салах и Лео Меси.

Колекцията Hard Wired се състои от класическите модели на adidas PREDATOR, COPA, X и NEMEZIZ, но се отличава с нови дръзки цветове - ярко жълтозелено, морско синьо и магента. Емблематичният COPA силует, създаден за безупречна игра, е в ослепително жълтозелено, което контрастира на черното COPA лого, намиращо се при петата. Обувката PREDATOR, за тези, които не се страхуват от нищо на терена, сега има ярка синя горна част, която е комбинирана с черен чорап около глезена и жълти детайли върху бутоните на подметката.

Новият силует на X, обувка, проектирана за скорост, е преработен в искрящо синьо, с лого X при петата и контрастиращи в цвят магента връхчета на бутоните. NEMEZIZ, създадени за неочакваното, сега са преобразени в дръзка магента с едва доловими черни и бели детайли, намиращи се при логото на adidas и бутоните, за да допълнят новата поразителна цветова комбинация.

Вижте повече за колекцията Hard Wired тук.