Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

7 неща, без които не може един морски уикенд

 

Предполагам, всяка една жена би могла да се припознае в ситуацията, в която започва да събира багажа си за уикенд на морето, а куфарът все се оказва недостатъчен. Обикновено приготвяме 3 пъти повече неща, от тези, които реално ни влизат в употреба. Ключът за ефективното приготвяне на багаж е в това да започнем от основните неща, които са едновременно практични, но и красиви. И винаги да добавяме няколко ключови аксесоара, които да привличат вниманието и да транформират всяка една визия.

Ето някои неща, които са задължителни за няколко незабравими дни край морето, а и в момента са намалени в SPORT DEPOT:

Бански

Абсолютен must have за летен уикенд, по-дълга ваканция и партита край басейна. Ако сте любителки на слънчевите бани и събирането на тен, е хубаво да изберете бански от две части с връзки, вечната класика!

Джапанки

Можем да ги носим на плажа или на непретенциозна разходка по време на почивката. Можем да изберем вариант на платформа или напълно равни. Цветовете и дизайните, разбира се, са всевъзможни, но всички са напълно в стила на лятото. Предлагам ви моделът COSTAS на ROXY, който ще отива на абсолютно всичко.

Чанта за плаж

Разбира се, решена в десен, носещ лятно настроение. Райето в този случай винаги е добра идея. Същевременно е хубаво плажната чанта да е достатъчно стилна, в случай че сме попрекалили с шопинга и на връщане ни трябва още една чанта за багажа.

Шапка

По време на летния сезон, това е един от най-стилните аксесоари, който можем да вмъкнем в тоалета си. Създава много закачлив и елегантен ефект в цялата визия и определено носи духа на лятото. Освен това шапката ни предпазва от горещините и вредните слънчеви лъчи.

Потник в бял цвят от памучна материя в комбинация с къси панталонки е перфектното решение за плаж или излежаване на сянка под чадъра.

Гащеризонът в светъл цвят е актуален всяко лято. Хубавото при него е, че е еднакво подходящ за ходене на плажа и за вечерни излизания. Във втория случай е необходимо да обуете сандали с връзки или на платформи и да добавите нежни аксесоари към визията, като обеци и гривна.

Тези и още много свежи предложения за оставащото лято от ROXY можете да откриете в SPORT DEPOT.



Източник: woman.bg