Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

SOFIA CUP – младежки футболен турнир с подкрепата на ABSOLUTE TEAMSPORT и NIKE

Този февруари на територията на София ще се проведе традиционният детски турнир „Купа София“ с подкрепата на един от лидерите в производство на спортни стоки – NIKE и ABSOLUTE TEAMSPORT – мястото за срещи на всички приятели на отборните спортове. Партньорство с подобно участие директно на световен бранд се случва за пръв път и ще остане в историята.



Сключвайки 3-годишен договор с организаторите на турнира „Купа София“, ABSOLUTE TEAMSPORT показва подкрепата си към всички млади футболисти, които искат да приличат на своите идоли от световната сцена, влагат много усилия и желание в това, което правят и заслужават най-добрата награда за усилията си.

Създаден като конценция на SPORT2000 International, основната цен на ABSOLUTE TEAMSPORT е да даде възможност на различни отбори от професионалния и аматьорски футбол, както и индивидуални спортисти да избират маркова екипировка, която да позволява да се развиват като атлети, достигайки поставените върхове, а дори и много повече.



„Купа София“ е ежегоден турнир, който се провежда на територията на столицата, в който участват деца от цялата страна в различни възрастови групи. Турнирът за шеста поредна година ще е подкрепен от Българския футболен съюз. Мачовете от него ще се играят на няколко локации, като главната, на която ще е и самото награждаване е Национална футболна база „Бояна“.

Двубоите в груповите фази ще стартират на 22-ри февруари, а финалите са насрочени за 25-ти февруари (неделя).




Благодарение на партньорството, което ABSOLUTE TEAMSPORT има с NIKE за турнира ще бъдат осигурени много изненади насочени към малките таланти, а зоната, която ще бъде изградена в Национална футболна база „ Бояна“ ще е мястото, на което ще откриете привърженици на футбола в лицето на нашите приятели от FOOTBALL FACTORY, а и не само. Посети зоната ни, за да разбереш.

ABSOLUTE TEAMSPORT ще предостави награден фонд в размер на 5300 лв, както и топките, с които ще се играят всички футболни срещи. Всички участващи ще получат ваучери за отстъпка в магазините на веригата и ще имат възможността да се сдобият с професионално футболно оборудваме на промоционални цени.




Очакваме те на SOFIA CUP! Нека заедно подкрепим всички малки таланти, с голямо сърце и любов към играта. „Купа София“ ще се проведе от 22.02 до 25.02 на различни локации в София. Може да следиш програмата в страницата на „Купа София“, както и да последваш профилите на ABSOLUTE TEAMSPORT в INSTAGRAM, FACEBOOK, както и TikTok, за да разбереш още какви изненади сме подготвили за всички малки и големи фенове на футбола.

Нека заедно изживеем емоцията на SOFIA CUP!