Футболистите на „Етър“ ще играят с екипировка Nike през новия сезон

Българката верига за търговия със спортни стоки SPORT DEPOT стартира сътрудничество с великотърновския футболен клуб „Етър“ и екипировката на виолетовите за сезон 2022/2023 ще е от известния спортен бранд Nike. Това стана ясно след среща между председателя на УС на клуба Деян Куздов и изпълнителния директор на SPORT DEPOT Николай Цонов миналата седмица.

Изпълнителният директор на SPORT DEPOT пожела успехи на „Етър“ с новите екипи и завръщане във футболния елит. Цонов посочи, че компанията не спира да поддържа българския спорт. Новата екипировка на „Етър“ от известния световен бранд Nike ще се предлага от юли в магазин SPORT DEPOT Велико Търново, онлайн на www.sportdepot.bg и на etarshop.com, както и във фен магазина на клуба. 

„Нашата цел е феновете да могат да купуват качествени артикули в цялата страна. От края на юли екипировката на „Етър“ ще бъде във всеки магазин SPORT DEPOT в страната. В магазина на SPORT DEPOT в Mall Велико Търново ще има оборудван „Фен корнер“, който ще предлага всички артикули на клуба“, заяви Куздов. 

Великотърновският отбор стартира подготовката си за следващия сезон във Втора лига с нов треньор - Емануел Луканов. Стремежите са да се изгради боеспособен отбор, който да радва зрителите и колкото може повече фенове да са на стадионите, за да подкрепят „Етър“, става ясно от думите на Деян Куздов в интервю, публикувано в сайта на клуба миналата седмица. Това е смисълът на футбола в България, допълва той.