Вече 32 години DIELSPORT означава първокласно зимно спортно облекло. През всички тези години те влагат сърцето и душата си в създаването на оригинални модели и се борят да стават все по-добри чрез непрекъснато новаторство и усъвършенстване. С почти тридесетилетни традиции и без да спира да се развива, DIELSPORT гордо се нарежда сред водещите световни марки в тази предизвикателна област.

Mисия на DIELSPORT през цялото това време е да приобщава около притегателната сила на планината и спорта все повече хора. Марката винаги се е обръщала както към любителите на ските, така и към професионалистите, и се е стремила да им предоставя зимни екипи, които са стилни и технологично безкомпромисни.


Продуктите на DIELSPORT постигат постоянно най-високо качество чрез използването на иновативни технологии В колекциите им намират приложение най-модерните световни разработки на интелигентни саморегулиращи се тъкани, които реагират на промените в микроклимата на тялото. Всички продукти на DIELSPORT са създадени с високотехнологични материали от световно известни доставчици, с постоянно надеждно качество и забележителни параметри. В допълнение, пълното удобство е гарантирано от авангардна технология за еластичност на всички компоненти, в която всички материали от шевните конци до хастарите, изолациите и лицевите платове са напълно разтегливи. Екипите на DIELSPORT са конструирани чрез иновативен метод за триизмерно кроене на плата, който оформя дрехата, като отразява спецификата на човешкото тяло и движения, и отстранява всяко ограничение или напрежение при носене.

Якетата и панталоните на DIELSPORT имат най-високото техническо ниво за зимни облекла и отговарят на най-строгите изисквания. Здрави и издръжливи, те са предпочитан избор, дори когато дейностите са толкова интензивни или условията са толкова тежки, че изискват безкомпромисно качество и ефективността на екипа е от решаващо значение. Облеклото се превръща във втора кожа за хората в планината и затова на продуктите на DIELSPORT се доверяват не само любители на зимата от всякакъв калибър, а и ски клубове, които са повече от 90 дни годишно високо в планината, и полярни пионери, изправени пред предизвикателствата на Антарктика.

  • DIELSPORT е официалният доставчик на професионално студозащитно облекло за Българските Антарктически Експедиции от 2002 г. насам.
  • DIELSPORT е официалният доставчик на екипите на демонстрационния отбор на Българските Професионални Ски-инструктори от 2001 г. насам.