Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“.

Последно от блога

Мери Пиърс и Дейвид Хагърти наградиха шампионите на детския Мастърс за наградите на Lotto Мери Пиърс и Дейвид Хагърти наградиха шампионите на детския Мастърс за наградите на Lotto Тенис легендата Мери Пиърс, президентът на Международната тенис федерация (ITF) Дейвид Хагърти и президентът на БФ Тенис Стефан Цветков наградиха шампионите в Мастърса за момчета и момичета до 12 год.
Започна Мастърсът за най-добрите родни таланти  до 12 и до 14 годишна възраст Започна Мастърсът за най-добрите родни таланти до 12 и до 14 годишна възраст От 09 до 11 октомври на кортовете на Националния тенис център в София ще се проведе Мастърс турнирът за момчета и момичета до 12 год. и юноши и девойки до 14 год. за наградите на Lotto от SPORT DEPOT. В надпреварата ще се включат осемте най-добри българск
Звездно посещение в SPORT DEPOT Звездно посещение в SPORT DEPOT Тя е млада, успешна, красива и много лъчезарна. Тя е велика личност, страхотен и истински човек. Тя е Ивет Лалова, eдна от най-бързите лекоатлетки в света.
Бягане за всички Бягане за всички Искате ли да сте здрави и в добра форма? Искате ли да сте в близък контакт с природата или със заобикалящата Ви градска среда? А да се разтовaрите от ежедневния стрес и напрежение и да се заредите с нова и положителна енергия?