Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

SPORT DEPOT Пловдив MEGA STORE

Адрес

бул."Менделеев" 2Б /Асеновградско шосе, срещу Homemax/, Retail Park Plovdiv

Виж на картата

Работно време
понеделник-петък: 10:00-20:00
cъбота-неделя: 10:00-19:00
Контакти
[email protected]
Специализирани сектори
0893 32 98 64

След мащабно реновиране и разширяване магазин SPORT DEPOT RETAIL PARK се превърна SPORT DEPOT MEGA STORE. Наслади се на още по-голямо разнообразие от спортни стоки на площ от 2500 кв. м!

Пловдив вeече е градът с най-много SPORT DEPOT магазини извън София, което акцентира и отразява значимостта му като спортен център. Освен реновацията към магазина е добавено и още пространство от над 1000 кв. м, което заздравява позициите на компанията и предлага на клиентите ни още по-широк избор от спортни продукти и услуги. 

В новия MEGA STORE в Пловдив клиентите ни имат възможност да се възползват от Shop in Shop концепция DISTRICT (магазин вътре в магазина) за лимитирана селекция сникърси и лайфстайл маратонки, която предоставя по-голямо разнообразие на продуктите и още по-забележимо пазарно пространство. 

SPORT DEPOT разширява мрежата си в България и с втория магазин от концепцията ABSOLUTE TEAMSPORT, който е в съседство на SPORT DEPOT MEGA STORE в Пловдив. Магазинът предлага на своите клиенти широка гама от футболни продукти и екипировка на водещи марки, които ще задоволят и най-изисканите нужди на футболистите и феновете на този спорт.Свържи се на телефон: 0893 32 98 64