Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

how_to_shop_in_store

Пазарувай лесно и удобно в магазин или онлайн, предлагаме ти три опции:

Тази услуга ти дава възможността да поръчаш желаното и да го вземеш директно от избран магазин. Свържи се с нас чрез Viber или по телефона и наш колега ще ти съдейства за консултация или поръчка.

Виж как да се възползваш от услугата в три лесни стъпки

1. Избери продукти

Избери артикулите със съответния цвят и размер. Когато набелязваш желаното, използвай опцията „Наличност в магазин“. Така ще си сигурен, че даденият продукт е наличен в магазина, който ще посетиш. Как да провериш наличност? Виж как

2. Свържи се с нас

Свържи се чрез Viber или по телефона с магазина, където са налични избраните продукти. Наш колега ще те консултира и ще ти съдейства за поръчката. Така макар и дистанционно ще получиш обслужване като в магазин и помощ, ако ти е необходима.

3. Вземи от магазина

Заповядай да вземеш поръчката си от магазина, в който си я направил. Увери се, че тя е изпълнена според желанието ти. След това можеш да платиш в брой или с банкова карта при получаването. Приятно пазаруване!

Виж в кои магазини услугата е активна

За твое удобство, може да откриеш и поръчаш всичко за спорт и свободно време и онлайн на www.sportdepot.bg. Направи своята поръчка бързо и лесно и я очаквай у дома или я вземи от най-близкия куриерски офис до три работни дни. Получаваш опция за безплатна доставка над 90 лв. и безплатно връщане до 30 дни.

Ако се затрудняваш или имаш въпроси, не се притеснявай да се обърнеш към нас за съдействие. Свържи се с нас във Facebook и наш колега ще отговори на твоите запитвания или ще направи поръчката вместо теб.

ИЗБЕРИ ОТ 18 000+ ПРОДУКТА

Разполагаш и с опцията Click&Collect. Можеш да поръчаш желаното от нашия сайт и да го вземеш в удобно за теб време в някой от нашите магазини. Поръчките, доставени с тази услуга, се заплащат своевременно при създаването им в сайта с банкова карта, а изпълнението е до пет работни дни, като статусът на направената поръчка можеш да следиш в профила си в нашия сайт.

Виж повече за услугата Click&Collect