Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

go-backpack#GOBACKPACKBULGARIA

ХАЙДЕ ЗАЕДНО ДА ВИДИМ СВЕТА!

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ ДВИЖЕНИЕТО #GOBACKPACKBULGARIA И ПЛАТИ
СЛЕДВАЩОТО СИ ПЪТЕШЕСТВИЕ С ВЪЛНУВАЩА ИСТОРИЯ.

Знаеш колко обичаме пътешествията,
сега е твой ред да ни покажеш колко ги обичаш ти!

Няма нищо по-вълнуващо от това да посетиш някое спиращо дъха място, да опознаеш различен народ и неговата култура, да се сблъскаш с мощта и величието на природата. Независимо дали това ще се случи по море или суша - на борда на самолет, кораб или влак, зад волана на автомобил или колело, или просто със собствените ти два крака - отдай се на приключението.

За да започнеш #GOBACKPACK пътуването си, посети удобния за теб магазин SPORT DEPOT от 02 юли до 15 октомври 2018 г., и поискай своя #GOBACKPACK флаг. Сложи го в багажа за следващото си пътуване, развей го на мястото, където се чувстваш най-жив. Забавлявай се!

Разкажи ни повече за преживяното със снимка или видео – нека бъде емоционално, вълнуващо и уникално. Но не ни разбирай погрешно – виждали сме много снимки от паркове и градинки, на хора, които просто си седят или разхождат домашния любимец. Предай ни различна емоция по въздействащ и интригуващ начин. Нямаме търпение!

#GOBACKPACK BULGARIA, ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА ЕДНО НОВО ПРИКЛЮЧЕНИЕ?

ПОСЕТИ SPORT DEPOT И ВЗЕМИ СВОЯ GO BACKPACK ФЛАГ


ИЗПРАТИ НИ СНИМКА ИЛИ ВИДЕО ОТ ТВОЕТО ПЪТЕШЕСТВИЕ


СПЕЧЕЛИ СУМА, С КОЯТО ДА ОРГАНИЗИРАШ СЛЕДВАЩОТО СИ ПРИКЛЮЧЕНИЕУСЛОВИЯ

Как да получиш своя GO BACKPACK флаг?ИСТОРИИ

Всяка нова дестинация поражда редица различни емоции: какво ме очаква, кого ще срещна, какви пъстри картини ще видя, какви нови вкусове ще опитам, колко още много приключения предстоят?
GO BACKPACK е приключение, в което самият ти ни показваш вълнението от емоциите на открито.РЕГИСТРАЦИЯНАГРАДИ

Жури на SPORT DEPOT и JACK WOLFSKIN ще избере 10-те най-вълнуващи снимки и видеа. След това социалната общност във Facebook ще определи кое е най-доброто приключение.

  • Първо място - ваучер на стойност 1000лв за планиране на следващото приключение
  • Второ място – ваучер на стойност 300лв за покупка на избрани продукти Jack Wolfskin от магазините на SPORT DEPOT
  • Трето място - ваучер на стойност 150лв за покупка на избрани продукти Jack Wolfskin от магазините на SPORT DEPOT
  • Движението #GOBACKPACKBULGARIA превръща всеки пътешественик във вдъхновител. Без значение дали си избрал да пътуваш из България, или до друго кътче на света, сподели своето приключение с нас.