Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

SPORT DEPOT София Serdika Center

Адрес

бул."Ситняково" 48, Serdika Center

Работно време


понеделник-неделя: 10:00-22:00


SPORT DEPOT Serdika Center предоставя и услугата "Поръчай чрез Viber или телефон, вземи от магазин". Свържи се на телефон: 0894 68 19 08

Контакти
[email protected]
Специализирани сектори
 

Уважаеми клиенти, 
заповядайте в нашия магазин в Serdika Center, София!  


Площ: 200 кв. м 

SPORT DEPOT Serdika Center предлага продукти, които са свързани със спортуването на открито: ски и ски облекла, облекла и обувки за планинско бягане (Trail Running), облекла и обувки за туризъм и алпинизъм, продукти за къмпинг, облекла и обувки за велоспортове, облекла и обувки за плуване, както и екипировка за градски условия. 

В магазина се предлага избрана селекция от топ марки като Jack Wolfskin, Helly Hansen, Icepeak, Lowa, Osprey, Nordica, Speedo, Craft, IceBreaker и др. 

Пазаруващите в SPORT DEPOT могат да се възползват от бонус програма за лоялни клиенти, която гарантира пазаруване на цени без конкуренция на пазара на спортни стоки в България. 

Очакваме ви в спортен магазин SPORT DEPOT с хиляди идеи за спорт и свободно време и много изненади! 

Магазинът се намира на ниво -1. 

... 

Бъдете спокойни - с оглед вашата и нашата безопасност работим с пропускателен режим и при засилени хигиенни мерки. Носете своите маски и спазвайте необходимата дистанция.