Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

SPORT DEPOT София Serdika Center

Адрес

бул."Ситняково"48, Serdika Center

Работно време

понеделник - неделя: 11:00 - 20:00 часа
Контакти
[email protected]
Специализирани сектори
 

Уважаеми клиенти, 

магазинът е отворен за работа с клиенти. 

Заповядайте в нашия магазин в Serdika Center, София

Площ: 200 кв.м.

В магазина  се предлага избрана селекция от топ марки като Jack Wolfskin, Helly Hansen, Ice Peak, Lowa, Deuter, Nordica, Speedo, Craft, Ice Breaker и др.

SPORT DEPOT Serdika Center  предлага продукти, които са свързани със спортуването на открито: ски и ски облекла, облекла и обувки за планинско бягане (Trail Running), облекла и обувки за туризъм и алпинизъм, продукти за къмпинг, облекла и обувки за вело спортове, облекла и обувки за плуване, както и екипировка за градски условия.

Асортиментът в различните сезони ще бъде с различен фокус:
През зимния сезон ще се предлагат предимно продукти за зимни спортове, както и градска зимна екипировка.

През пролетния сезон ще се предлагат предимно продукти за планинско бягане, туризъм и вело спорт.

През летния сезон ще се предлагат продукти за летен турузъм и къмпинг, както и за плувни спортове.

През есенния сезон ще се предлагат основно продукти за планинско бягане и туризъм.

Пазаруващите в Sport Depot могат да се възползват от бонус програма за лоялни клиенти, която гарантира пазаруване на цени без конкуренция на пазара на спортни стоки в България

 

Очакваме Ви в спортен магазин Sport Depot с хиляди идеи за спорт и свободно време и много изненади!

Магазинът се намира на Ниво -1.


НЯКОИ ОТ ТОП МАРКИТЕ, КОИТО ЩЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ В МАГАЗИНА:

 

ЕДНИ ОТ ХИТОВИТЕ ПРОДУКТИ В МАГАЗИНА ЩЕ БЪДАТ ТУРИСТИЧЕСКИTE ОБУВКИ LOWA.

Повече от 90 години немските обувки LOWA са определяни като най-добрите туристически обувки от планинари, катерачи, експедиционери и сертифицирани органи за контрол на качеството и провеждане на тестове. Вниманието, което се влага при всеки детайл по време на проектирането и производството на обувките LOWA успява да изгради репутацията им като най-удобните и издръжливи обувки в света от 1923 година до днес.

Обувките LOWA са ръчно изработвани в Европа. Известни са в цял свят със своята изключителна здравина, удобство и водонепропускливост. Подходящи са за всякакъв тип терени, за планински спортове, походи, лов, риболов, катерене.

Проектирането и изработката на обувките LOWA се провежда при най-стриктните в света правила за контрол на качеството, както и при строги правила за запазване на околната среда и добрите условия на труд.
LOWA прилага на практика това, което много други компании изтъкват само на думи. Резултатът е обувки, които имат по-дълъг живот от много други марки - средно от 5 до 7 години.


ВИДЕО ЗА ОБУВКИТЕ LOWA

 

 

 

 

www.lowa.de

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save