Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

skifree

Радостни сме да съобщим, че благодарение на дългогодишното сътрудничество на SPORT DEPOT и Helly Hansen, тази година България отново ще стане част от ексклузивната кампания SKI FREE. Курортът Боровец попада в списъка на избраните топ ски дестинации от цял свят!

КАРАЙ БЕЗПЛАТНО В ТОП СКИ КУРОРТИ


Ние живеем, за да караме ски и Helly Hansen е марка No.1 в избора на ски професионалистите. Брандът е спечелил доверието на над 55 000 ски и планински професионалисти по света. Заради уникалното си партньорство с топ курорти като Аспен и Шамонни, марката има възможността да ти предложи страхотни допълнителни бонуси към покупката на ски якета или ски панталони HH. Дали ще бъде безплатна лифт карта, или някоя от другите страхотни ползи, Helly Hansen иска да се насладиш на това, което обичаш.

КУПИ СКИ ЯКЕ ИЛИ ПАНТАЛОН HELLY HANSEN, ИЗБЕРИ КУРОРТ, ВЗЕМИ БИЛЕТА СИ И ТРЪГВАЙ КЪМ ПИСТАТА!

КАК ДА УЧАСТВАШ

1


КУПИ
Купи ски яке или ски панталон
HELLY HANSEN.

2


РЕГИСТРИРАЙ
Избери курорт и регистрирай SKI FREE етикета си на този сайт.

3


КАРАЙ БЕЗПЛАТНО / SKI FREE
Носи регистрирания билет, етикета SKI FREE и касовата бележка.

Носи регистрирания билет, етикета SKI FREE и касовата бележка на мечтаната дестинация и се наслаждавай на карането на ски.

КУПИ НЯКОЙ ОТ НАШИТЕ СЕЛЕКТИРАНИ SKI FREE ПРОДУКТИ