Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Добре дошли в SPORT DEPOT Club !

Повече от 80 000 клиенти на Sport Depot вече са част от клуба, пазаруват по-изгодно, и преди всички останали

Защо си струва да сте част от Sport Depot Club?

 • Получавате достъп до ексклузивни промоции с отстъпки от 10 до 40%

Очакват ви нови кампании с атрактивни отстъпки, специално за Вас - лоялните ни клиенти. Възползвайте се и пазарувайте изгодно! 

Само членовете на клуба може да се възползват от отстъпки за НОВИ и АКТУАЛНИ за сезона продукти. 

Sport Depot винаги следва актуалните тенденции и всеки сезон предлага само най-търсените, модерни и технологични продукти - с ОТСТЪПКА само за членове на клуба!

 • Първи научавате за годишните сезонни разпродажби и преди всички останали може да се възползвате от тях.

Всяка седмица ще получавате известие на своя имейл за актуалните кампании и промоции. Седмица по-рано от всички останали наши клиенти, Вие ще научавате за големите годишни сезонни разпродажби. Ще пазарувате с намаления до 70% и първи ще получите достъп до огромен избор от модели, размери и продукти в разпродажба. 

ВАЖНО: Ако не получавате редовно нашите новини за промоции на своя имейл, моля проверете дали случайно писмата Ви пристигат като СПАМ. За да предотвратите това, влезте в папка SPAM или Junk, намерете писмата от Sport Depot, маркирайте ги и изберете "НЕ Е СПАМ", или просто ги преместете в Inbox.

 • Получавате изненада за рождения си ден.

Всеки притежател на карта Sport Depot ще получи изненада за рожденния си ден. Подарък, ваучер или атрактивна отстъпка – винаги имаме нещо интересно за Вас, за да Ви зарадваме.

За да получите изненада за рождения си ден, трябва:

 • след като сте се регистрирали в сайта, да въведете рождената си дата в профила;
 • да сте дали съгласие да получавате от нас персонализирани съобщения, свързани с продукти и услуги.
 • Възможност да станете VIP лоялен клиент с още повече привилегии.

След като вече сте част от клуба и получите своята карта, колкото повече пазарувате, толкова повече ние ще ви се отблагодаряваме. Когато натрупате оборот от 3000 лв, Вие ще станете наш VIP лоялен клиент. Oт този момент Вие ще може да се възползвате не само от всички привилегии изброени до тук, но ще получите и 10% отстъпка за ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СТОКИ* в Sport Depot. Всичко*, което предлагаме в нашите магазини и онлайн на www.sportdepot.bg Вие ще може да пазарувате с отстъпка.

Kато част от SPORT 2000 International ние гарантираме бързо и добро обслужване, изгодни промоции, и всеки сезон представяме иновативни и ексклузивни продукти. Като VIP лоялен клиент, Вие ще ги получавате с отстъпка!

*отстъпка от 10% се начислява за всички стоки, които са на редовна (ненамалена цена) и са без маркировка Best Price. Стоките с маркировка Best Price не подлежат на намаление с VIP карта. При пазаруване на стоки в промоция отстъпки не се натрупват.
*Продуктите с марка XIAOMI, SEGWAY и GARMIN не са включени в програмата за лоялност на Спорт Депо, и за тях не се начисляват отстъпки с карти по програма VIP, VIVACOM или CORP

Как може да станете част от нашия клуб и какво е важно да знаете?

Всеки може да стане част от клуба и да получи своята карта. Изберете предпочитания от Вас начин: 

 • Онлайн

Достатъчно е да направите регистрация в нашия уеб сайт и да си създадете собствен профил. След Вашия първи избор за покупка, преди да направите поръчката си, на стъпка 1 от процеса на пазаруване ще Ви се даде възможност да направите избор да станете наш лоялен клиент. Достатъчно е да изберете отметката „Искам да стана лоялен клиент“.
Физическа клубна карта може да получите във всеки един от нашите магазини срещу предоставен имейл адрес, с който сте направили Вашата поръчка.

 • В магазин Sport Depot

Може да посетите магазин Sport Depot и да попълните регистрационната форма за членство в клуба. След това Вие ще получите безплатно клубната си карта, с която може веднага да се възползвате от актуалните промоции, валидни само за членовете на клуба. Потърсете нашите консултанти за съдействие и допълнителна информация. 

ВАЖНО: в регистрационната форма задължително трябва да въведете валиден имейл адрес, на който ще получите потвърждение за Вашата регистрация, и който ще използвате за вход в нашия уеб сайт. Ако за регистрация в нашия уеб сайт използвате имейл различен от този, който сте попълнили при регистрация, няма да може да получите достъп до промоциите онлайн. 

В случай, че вече имате направена регистрация в нашия уеб сайт, но предпочетете да вземете клубната си карта от наш магазин, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е в регистрационната форма да попълните имейла, с които сте направили регистрацията си онлайн.

Може да посетите магазин Sport Depot и да попълните регистрационната форма за членство в клуба. След това Вие ще получите безплатно клубната си карта, с която може веднага да се възползвате от актуалните промоции, валидни само за членовете на клуба. Потърсете нашите консултанти за съдействие и допълнителна информация. 

ВАЖНО: в регистрационната форма задължително трябва да въведете валиден имейл адрес, на който ще получите потвърждение за Вашата регистрация, и който ще използвате за вход в нашия уеб сайт. Ако за регистрация в нашия уеб сайт използвате имейл различен от този, който сте попълнили при регистрация, няма да може да получите достъп до промоциите онлайн.

 • Виртуална клубна карта

Препълнените портфейли с пластични карти остават в миналото. Използвайте своята клубна карта лесно с приложението Cardbox.
Безплатното приложение Cardbox позволява на клиентите да разполагат със своите карти за отстъпки не само физически, но и електронно. За да може да се възползва от предимствата на притежаваната от него карта, клиентът трябва просто да представи своята дигитализирана карта през мобилното приложение. Приложението Cardbox може да бъде изтеглено от Google Play или App Store. При затруднение може да отворите директно следния линк  https://bit.ly/2HIEeie

 
 

Валидност на клубната карта и допълнителни условия

 1. За да бъдe Вашата карта активна и да сте част от клуб Sport Depot, трябва поне веднъж в годината да я използвате и да пазарувате с нея. В случай, че не използвате картата си повече от 1 година, тя ще бъде автоматично деактивирана.
 2. В този случай Вие ще загубите оборота, който сте натрупали до момента и правото да станете VIP клиент след натрупване от оборот от 3000 лв
 3. За да станете отново част от клуба и програмата за лоялност на Sport Depot е необходимо отново да Ви бъде издадена карта съгласно условията за нов член на клуба.
 4. За да се възползвате от Вашата карта и да ползвате отстъпка при пазаруване в нашите магазини, трябва задължително да представите Вашата клубна карта на касата на магазина, за да може отстъпките да Ви бъдат начислени.
 5. В случай, че загубите Вашата карта, Вие може да получите отново такава след попълване на регистрационната форма и заплащане на цената от 2 лв.