Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Nike Mercurial Superfly Black Lux Academy

NIKE MERCURIAL SUPERFLY 6 ACADEMY
'BLACK LUX'

Някои хора обичат да се изразяват чрез своите обувки. Други позволяват на играта да говори вместо тях.
А никой не говори по-силно от играчите на Mercurial. Създадени специално за онези, които оставят своя индивидуален почерк на терена, Mercurial Superfly Academy се открояват със златни детайли, контрастиращи на дълбоко черната основа.

ДИЗАЙНЪТ СЕ КРИЕ В ДЕТАЙЛИТЕ
'BLACK LUX'

Има определен тип играчи, които обичат да носят ярки обувки. Но в черно, сякаш сме по-непредсказуеми, прикрити и напълно плашещи за опонента си.

Футболните обувки Mercurial Superfly Academy съчетават визия, бързина и изключителен контакт с терена.
Притежават дизайн, който обгръща плътно стъпалото като чорап, а релефната повърхност осигурява прецизност и пълен контрол над топката.

SUPERFLY 6 ACADEMY


• Технологията Dynamic Fit се състои от меки материали, които се обвиват около арката и средната част на ходилото. Когато спортуващият стегне връзките на обувките си, тази система се активира, като се увеличава силата на натиск около ходилото в обувката и се адаптира към движението по време на спорт. Така се намалява приплъзването на стъпалото и дава усещане на стабилност.

• Горната част е изработена от здрава синтетична кожа.

• Релефната повърхност осигурява по-добър контрол над топката при максимална скорост.

• Лека стелка, която осигурява мекота.

• Multi-Ground (MG) подметка предназначена за игра върху площи с къси треви и изкуствени настилки. По-големият брой бутони разпределя натоварването равномерно по цялото стъпало.

ВИЖ МОДЕЛА