Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Maximal Revenge 2022

Третият сезон на първото българско спортно онлайн риалити MAXIMAL REVENGE "Реванш за българската роза" отново събира любимци на публиката от тв формати, които имат силна воля, спортен хъс и доказани способности и ги хвърля в състезание с различни предизвикателства, за да покажат максимума от себе си. SPORT DEPOT е генерален партньор и освен подкрепа на формата, предоставя и екипировка на участниците.

Те ще се влязат в играта, защото вярват в каузите, а за MAXIMAL REVENGE този сезон те са две – българската роза и стремежа да бъдат увлечени колкото се може повече деца по спорта. Състезателите ще имат подкрепата и ще черпят от силата на олимпийски шампион – Ивет Горанова, която завоюва златен медал на Игрите в Токио при дебюта на каратето на най-големия спортен форум.

Кой с кого ще е в отбор? Адреналин, изпитания, зрелищни битки и много емоции ни очакват в четвъртия сезон на MAXIMAL REVENGE. Не пропускайте eпизодите на спортното онлайн риалити. Можете да ги гледате тук, както и в YouTube канала на MAXIMAL.

Maximal Revenge 2022, Сезон 3 “Реванш за българската роза”

25.09.22

Maximal Revenge 2022, Сезон 3 “Реванш за българската роза”

25.09.22

 
Димитър Господинов – Гуспа е водещ и продуцент на Maximal Revenge. Той е участник в сезон 1 на „Фермата“. Като организатор на приключения и игри Гуспа доказва, че в зрелищно онлайн риалити популярни личности могат да се състезават и да се забавляват, заставайки зад кауза, която ги обединява.
Олимпийската шампионка Ивет Горанова е пример, че постоянството и упоритият труд отвеждат до върха и знае, че любовта към спорта означава достойна игра и уважение към противника. Постиженията ѝ и чаровната усмивка будят гордост и вдъхновение и затова на нея е поверена ролята на обединител в онлайн риалитито.
 
Спортен дух и много хъс карат Борислав да се изправи смело пред всяко спортно предизвикателство. Вицешампионът от втория сезон на „Игри на волята“ няма търпение да се впусне в ново приключение. Той познава себе си и своите възможности, дава заявка за силно представяне и с много плам е устремен към заветния финал.
Участничката от втори сезон на „Игри на волята“ знае, че за постигането на победата няма нужда да чака късмета, а трябва да се осланя на своите възможности. Спортист и каскадьор, тя се впуска с желание във всяко състезание. В Maximal Revenge Ваня е готова да влезе във всеки двубой, да се раздаде и даде максимума от себе си в играта.
За него битките са изпитание за сила, умения и дух, а вкусът на победата е сладък. Спечелените от Юлиан битки в сезон 1 на “Игри на волята” говорят сами. Той е труден противник – силен спортист с непоколебим дух, който преследва и се бори за триумфа докрай. В състезанието влиза за каузите и да покаже отново на какво е способен.
Усмивката и чарът на Елизабет не могат да заблудят, че у нея се крият сила, спортни умения и дух. Участничката от третия сезон на „Игри на волята“ търси приключения и влиза в Maximal готова за битки и предизвикателства, в които да докаже какво може. Още един аргумент за нейното участие и силно представяне са каузите на формата.
За Димитър от третия сезона на „Игри на волята“ да премериш сили с други в битки и двубои е възможност да покажеш, че си силен спортист, играеш достойно и с респект към противниците си. Морунов влиза в състезанието Maximal Revenge и знае, че всяка битка е изпитание, но той се впуска към победата в спортното риалити без колебание.
Чаровната Красимира влиза в играта, готова за битки и решена да ги спечели. Участничката от петия сезон на „Фермата“ е наясно, че всеки двубой е важен и няма дребни победи. Предизвикателствата и адреналинът ѝ дават сила, а в арсенала ѝ освен уменията, които има, са и усмивката, съобразителността и непредсказуемостта.
Участникът от „Къртицата“ няма търпение да се впусне в надпреварата. 40-годишният мъж знае, че не възрастта, а силата на духа и сърцатата игра са решаващи за успеха. Емо минава през изпитания и предизвикателства с лекота, воден от неутолим глад за победа, а каузите са още един стимул да покаже на какво е способен.
Тя е забавна, решителна и не само е готова за дуели, но и умее да ги печели. И го доказа, като завоюва крайната победа във „Фермата“ 6. Хепи Ванче влиза в надпреварата като опитен и респектиращ състезател, който е наясно с възможностите си. Но също така е готова да тества границите си, демонстрирайки силна и достойна игра.
Той се отдава на всяка игра. Светостлав Бърканичков е бивш професионален футболист, понастоящем треньор в детска школа, а между другото и рекордьор от „Сървайвър“, способен да държи над 200 кг на плещите си, за да грабне победата. Няма съмнение, че и в Maximal ще даде максимума от себе си заради каузата да увлече повече деца по спорта.
Тя е натрупала опит в риалити състезание с участие в „Сървайвър Камбоджа”. С умения в логическите задачи, отлична спортна форма, усмивка и желание да преодолее всяко предизвикателство, Дамяна е устремена да стигне докрай в играта. И да подкрепи каузата на формата - да вдъхнови децата за повече спорт и здравословен начин на живот.
Стоян от третия сезон на „Игри на волята” не може да устои на предизвикателствата, и с много хъс и воля за победа се включва в новия сезон на Maximal Revenge. Подготвен и решен, той ще демонстрира своите умения в игрите и определено има с какво да вдъхнови децата за повече активност, любов към спорта, честна и достойна игра.
Познаваме Лора Цолова от седмия сезон на „Фермата“. Тя показва чаровна усмивка, любов към спорта и не крие жаждата си за нови приключения. Лора дава заявка за сърцата игра, преодоляване на изпитанията и с нетърпение очаква участието си в риалити формата независимо кой от мъжете ще бъде неин партньор в новия сезон на състезанието.
Станимир от “Игри на волята” 3 е влюбен в спорта, пристрастен към адреналина, уверен във възможностите си. Включва се в MAXIMAL, за да вкуси отново от тази комбинация и да изпита себе си. Подготвен за битки и вярващ в достойната и честна игра, той с желание застава зад каузите за увличане на децата по спота и спасение на българската роза.
С чар и желание за приключения Дени от “Един за друг” влиза в новия сезон на спортното онлайн риалити Maximal Revenge. Непоколебима и в завидна спортна форма тя може да спечели всяка битка и изпитание, а каузите ѝ дават допълнителен стимул. Силната игра от нейна страна няма да ни изненада, а лъчезарната усмивка не ни заблуждава.
Eмблематичният участник от „Фермата“ 4 не се страхува от изпитания, играе с вещина и умения. Наскоро в ултра крос триатлонът „Лъвско сърце” за 10 часа 38 минути той преплува 3 км в открити води, премина с велосипед 116 км и бяга 21 км все в пресечен терен. Сега е готов отново да даде всичко от себе си в подкрепа на силни каузи.
Силна и непоколебима, Силвия се завръща към риалити състезанията. Вицешампионката от сезон 2 на „Фермата“ изпитва глад за победа и ще търси своя реванш. Тя има богат арсенал от спортни умения, натрупани като CrossFit състезател и инструктор. А пред каквито и изпитания да е изправена, Силвия е изпълнена с воля да ги преодолее.
Вицешампионът от „Фермата” 6 ни впечатли не само с това, че не загуби нито един дуел, но и с феърплей и респект към противника. В очакване да покаже всичко това и много повече, приветстваме Боби във формата. Сигурни сме, че което и да е изпитание няма да го спре, защото убедено застава зад Maximal каузите.
Тя е спортист, показал възможностите си във сезон 2 на “Игри на волята” и актриса, чийто талант я отвежда до сериала “All Inclusive”. Спортът за нея е търпение, борба със страхове, дисциплина и двигател в живота. При участието в Maximal освен любовта към спорта и желанието я мотивират приключенията, емоциите и каузите.
Помните ли го? Лошото момче на сезон 1 на „Игри на волята” пак влиза в състезание, за да покаже най-доброто, на което е способен. Прям до болка и жаден за победа, той е готов за битки на предела. Георги е решен да даде всичко от себе си в Maximal Revenge не само за да търси реванш в представянето си, но и заради каузите в риалити формата.
Вицешампионите от първия сезон на „Един за друг” са в страхотна форма и заредени с енергия да покажат, че когато сте тим, кален в живота, играта е наистина отборна. Ансси и Марти са готови за двубои срещу останалите риалити герои и влизат в състезанието Maximal Revenge, за да достигнат до финала с настроение и решителност.
Легендарен участник от Фермата 5. Финалист в няколко риалити формата у нас и в чужбина. Участвал в едно от най-тежките риалитита в света и с огромен опит в подобни състезания. В сезон 2 на Maximal той имаше малшанса да отпадне първи и получава своя реванш. Завръща се в играта като “Скрит участник” в екип с Радослава Тодорова - Рори.
Тя е спортист, инфлуенсър и треньор на стотици хора. По време на кастингите за последното място в сезона показа сила, издръжливост и желание да победи. Харизматична и усмихната, с огромно чувство за феърплей и уважение към всеки противник, завърши втора в кастинга, но получи шанс за реванш и бе избрана за съотборник на Краси Джунов.
Тя е жената, която категорично победи конкуренцията си в кастинга за последното място в сезона. Освен изключителната ѝ физическа подготовка, тя разполага с още много оръжия, а усмивката ѝ винаги е на лицето. Интересното е, че тя е и съпруга на един от участниците - Юлиян, като той не знаеше, че тя се явява на кастинга.