Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Maximal Revenge - първото спортно онлайн риалити

Третият сезон на първото българско спортно онлайн риалити MAXIMAL REVENGE събира 16 любимци на публиката от тв формати, които имат силна воля, спортен хъс и доказани способности, разделя ги на 8 отбора и ги хвърля в състезание с различни предизвикателства, за да покажат максимума от себе си. Отборът победител ще носи титлата "Най-добрият от най-добрите". SPORT DEPOT е генерален партньор и освен подкрепа на формата, предоставя и екипировка на участниците.

16 мъже и жени - риалити герои, за които единствената утеха е победата, играят със сърце, с ум, със сила и мощ, с издръжливост, тактика и отборна задруга. Състезанието обещава да бъде истинско зрелище: героични моменти, битки без аналог, себераздаване.

Гледайте eпизодите на Maximal Revenge всеки понеделник от 20:00 ч. Можете да ги гледате тук, както и в YouTube канала на риалити състезанието.

ЕПИЗОД 15 "ФИНАЛЪТ" - Maximal REVENGE

30.08.21

ЕПИЗОД 14 "Пъзелът на MAXIMAL - Битка за ФИНАЛ” Maximal REVENGE

23.08.21

ЕПИЗОД 13 “Съвет на Maximal и ВОТ за последни финалисти” - Maximal REVENGE

16.08.21

ЕПИЗОД 12 ЕПИЗОД 12 "РЕЧНА БИТКА" - Игра за финалите.

26.07.21

ЕПИЗОД 11 "ПЪРВИ ФИНАЛИСТИ" - Maximal REVENGE

19.07.21

ЕПИЗОД 10 "Род, Родина, България." - Maximal REVENGE

12.07.21

ЕПИЗОД 9 "ЕЛИМИНАЦИИ и СЪВЕТ на MAXIMAL”

05.07.21

ЕПИЗОД 8 "Отборни битки - РЕВАНШ" - Maximal REVENGE

28.06.21

ЕПИЗОД 7 "Мъжки СБЛЪСЪЦИ" част 2 - Maximal REVENGE

21.06.21

ЕПИЗОД 6 "Мъжки СБЛЪСЪЦИ" част 1 - Maximal REVENGE

14.06.21

ЕПИЗОД 5 "Женски БИТКИ" - Maximal REVENGE

07.06.21


Епизод 3 & 4 "Битка на ТИТАНИТЕ, част 2 (визитки и ИГРА на втората група участници)

30.05.21

Епизод 1 & 2 "Обединение и първа битка" (ПРЕМИЕРА)

24.05.21


ОТБОР

Ваня & Евгения

Той е победител в „Сървайвър: Камбоджа“, тя е участник в „Сървайвър: Панама“. Непредсказуеми, мислещи, стратегически ненадминати, в отлична спортна форма, те са изключително подготвена двойка, която може и знае как да победи всеки в играта.
ОТБОР

Явор & Вики

Явор Зайн от „Сървайвър: Камбоджа“ и адреналинката Виктория Кузманова влизат в риалити състезанието, за да изпитат себе си като съотборници и да покажат какъв чудесен тим са. Те са отдадени на спорта и тренировките, а това, че са двойка и в живота, е техният коз за тежките битки в играта.
ОТБОР

Даяна & Йордан

Двамата участници в сезон 6 на „Фермата“ имат шанса да докажат, че са железен екип. Готови са да бъдат един до друг във всяка битка. Емоционални, понякога тъжни, но винаги забавни и истински, те смятат да победят не с магия, а със задругата и приятелството си.
ОТБОР

Милен & Джералдин

Той е победителят от сезон 2 на „Игри на волята“, любимец на публиката, огромен човек с огромно сърце. Тя е борбена, обичана от малки и големи, а спортният дух и усмивката са нейното оръжие. Влизат в състезанието заедно като отбор със заявка за победа.
ОТБОР

Краси & Силвия

Той е опитен играч, финалист в риалити играта "Завоевателите на света". Участва и в сезон 5 на „Фермата“. Тя е легенда от „Сървайвър“, обожава адреналина и е готова за състезание! И двамата умеят да отчайват съперниците си още преди битката.
ОТБОР

Сюзън & Вайс

Двамата са комплексни и подготвени играчи: той е спечелил не една битка и заслужил уважението на всички, а тя - усмихнатото момиче, преследващо мечтите си, силна и борбена. Те участваха във втория сезон на „Игри на волята“, а сега се борят за победата като отбор.
ОТБОР

Габи & Станислав

Тя е участничка в „Сървайвър", както и в сезон 6 на „Фермата“ и винаги влиза в игрите с хъс. Той e мъжът, който в сезон 5 на „Фермата“ даде друго значение на думата "чест". Заедно дават заявка за изключително силен, комплексен и подготвен отбор в състезанието.
ОТБОР

Роберта & Веско

Той се прибира от САЩ за победа в състезанието. Тя е готова на всичко, за да стигне до края рамо до рамо с него. Разчитат на физическата си мощ, както и на това, че се познават отлично, на отборната си игра и подкрепата. Двамата са ни познати от сезон 1 на "Игри на волята".