Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

LEGION RUN

legion-run-logo
image

ТОВА НЕ Е СЪСТЕЗАНИЕ.
ТОВА НЕ Е НАДПРЕВАРА.

Legion Run e отборно бягане до 5 км с 20+ препятствия от кал, огън, лед и бодлива тел, което се провежда в различни държави по света. Събитията са невероятна възможност да надскочиш себе си и да споделиш епични моменти с приятелите, колегите или семейството. Това не е надпревара и не е състезание с другите. Това е чисто, стопроцентово забавление за пораснали!

image

ИЗНЕНАДА!
ВЗЕМИ ДО 30 лв. ОТСТЪПКА ОТ БИЛЕТА!

С ПРОМОКОД: sportdepot автоматично получаваш ОТСТЪПКА до 30 лв. от цената на билета за Legion Run 2022 на 02.07

КУПИ БИЛЕТ

image
image

ЕЛА ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО.
ПОСЕТИ ФЕСТИВАЛНАТА ЗОНА НА SPORT DEPOT.

При участието си в състезанието можеш да направиш момента незабравим, като посетиш зоната с фотостена на SPORT DEPOT и се снимаш, за да си напомняш, че си се справил с всяко предизвикателство, пред което си решил да се изправиш.
Можеш да участваш и в нашата томбола, за да спечелиш спортен екип на стойност 200 лева. Победителят можеш да разбереш във Facebook страницата на SPORT DEPOT на 8 юли.

ВИЖ ПРАВИЛАТА

ЕКИПИРАН ЗА ВСЯКО ПРЕПЯТСТВИЕ!

При нас ще откриеш голямо разнообразие от спортни стоки. Предлагаме ти селекция от модели за бягане и тренировка на световноизвестни и доказани марки. Ела и намери своя екип за Legion Run!

ЕКИПИРАЙ СЕ ЗА ЛЕГИОНА