Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

adidas solarboost

ADIDAS SOLARBOOST

Космическа технология в бягането

Открий енергията, която кара тяло ти да завоюва постижения, на които дори не смята, че е способно

 • Новата революционна обувка SOLARBOOST въвежда космическа технология в бягането.
 • Вдъхновена от технологиите на NASA и проектирана за максимална функционалност, обувката притежава впечатляващ спортен силует.
 • Отличава се с революционната новаторска технология Tailored Fibre Placement, която осигурява лекота, мекота и комфорт.
 • SOLARBOOST помага на бегачите да придобият енергия и самочувствие. Резултатът е уверено и лесно движение, при всякаква скорост и дистанция.
 • Run To Rise

  Увереността е ключовото вдъхновение за новата гама обувки. Знаейки това, adidas представят своята кампания Run To Rise, която почита любителите на бягането и им помага да придобият нужната самоувереност не само в бягането, а и във всички други аспекти от живота.

  Досущ като конструкцията на една космическа совалка, всеки елемент в SOLARBOOST има своята уникална функция и ефективност.
  Теглото на обувката (мъжки модел, размер 42,5) е едва 259 г. Новият силует е с 15 г по-лек от предходния модел Energy Boost, но успява да предостави същото превъзходно меко усещане и супер възвръщане на твоята енергия.

  Изпробван от бегачите на adidas Runners, при различни условия и температури, в градове по цял свят, лекият и издръжлив модел се отличава с редица иновации:

  •TAILORED FIBRE PLACEMENT:

  технология, която използва база данни Aramis и Parley материал, за прецизно полагане на влакната и поддръжка в средната част на стъпалото.

  •ENERGY RAIL:

  чисто нова, олекотена симетрична конструкция, която в допълнение с BOOST, увеличава стабилността.

  •TORSION SYSTEM:

  елементи от лек материал, чрез който се стабилизира свода на ходилото и помага за естественото движение на стъпалото.

  •FIT COUNTER:

  поддържаща система в зоната на петата, проектирана да осигурява свобода на движенията в областта на ахилесa.

  •BOOST подметка:

  високоадаптивната средна част на подметката, с 85% BOOST, осигурява превъзходно леко и меко усещане. Хилядите енергийни капсули Boost, направени от термопластичен полиуретан, запазват и освобождават енергията на бегача.

  •STRETCHWEB:

  Много здрава гумена външна част на подметката за изключително сцепление с настилката. Адаптира се към всяка крачка и разкрива целия потенциал на boost подметката. Oсигурява по-голяма гъвкавост и гладко бягане.

  adidas SOLARGLIDE:

  Почувствайте BOOST енергията! Меката и гъвкава подметка осигурява гладко и комфортно бягане. Дишане, лекота и меко усещане - точно там, където са ви необходими.

  Почувствайте иновацията! Удобството се пренася на едно съвсем ново ниво. Осигурете си нужната подкрепа и чувствайте свободата във всяко едно движение.

  Всеки бегач знае от какво се нуждае, за да надхвърли собствените си цели и възможности. Избери SOLARBOOST - космическа технология в бягането!