Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Adidas Build to Defy

BUILT TO DEFY

Забравете за студа с adidas CLIMAHEAT


И в най-студеното време тренираме заедно. Ставаме все повече. По-силни. По-фокусирани върху резултатите. Свобода на движенията и изолация CLIMAHEAT са нашите оръжия срещу студа. Готови сме да го преборим. WE ARE BUILT TO DEFY.

През есента навън става по-тъмно, а температурата, също като мотивацията, е все по-близо до нулата. Хората, които тренират навън, вече могат да се противопоставят на студа. Каквато и да е целта, какъвто и да е спортът, когато есента наближи, колекцията Climaheat на adidas ти дава възможност да продължиш с тренировките на открито.

Тази година ключовият продукт в колекцията е суитшъртът Freelift Hoodie с Climaheat технология и Freelift дизайн, който осигурява пълна свобода на движението.
Леката и бързосъхнеща материя и прибраният силует с широк подгъв гарантират повече комфорт и по-добри резултати. На улицата, в парка, на спортната площадка или на стадиона, суитшъртът Freelift Hoodie позволява на спортуващите да бъдат активни там, където принадлежат.