Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Последно от блога

SPORT DEPOT СТАНА ПАРТНЬОР НА БОТЕВ ВРАЦА SPORT DEPOT СТАНА ПАРТНЬОР НА БОТЕВ ВРАЦА Стратегическо партньорство със SPORT DEPOT подписа днес председателя на УС на Ботев Враца Калин Каменов. Управителят на най-голямата спортна верига Красимир Цонов дойде в града под Околчица, за да подпише дългосрочен договор с нашия клуб.
Над 220 атлета ще премерят сили на Varna Throwdown Над 220 атлета ще премерят сили на Varna Throwdown Varna Throwdown 2019 е двудневен конкурс за всички фенове на фитнеса, който се провежда вече за четвърта поредна година. Генерален спонсор на събитието е SPORT DEPOT. Елате да споделим заедно емоциите от това зрелище.
Speedo Biofuse® - усещане сякаш не носиш очила Speedo Biofuse® - усещане сякаш не носиш очила Speedo продължава своя път към плувците със слънчево настроение. Като лидер в плувната екипировка, брандът непрестанно влага усилия в разработката на иновативна и все по-удобна плувна екипировка, и серията Biofuse® е доказателство за това.
adidas представя новите колекции XPRESSIVE и QUESTAR FLOW adidas представя новите колекции XPRESSIVE и QUESTAR FLOW adidas представя една по-различна продуктова линия, която да отговори на нуждите за комфорт и стил. Моделите от категория Core на adidas са иновативни, но изчистени – позволяващи на съвременния млад човек да създаде собствен стил и да изрази себе си по по
Националните ни отбори по волейбол с нови екипи Errea от SPORT DEPOT Националните ни отбори по волейбол с нови екипи Errea от SPORT DEPOT На 15.05, на официална пресконференция в "Арена Армеец", бяха представени новите екипи на националните отбори на България по волейбол. През тази година националите ще играят и тренират с екипировка на италианската компания Errea, чийто представител за Бъл
Стилни и неповторими с SPEEDO SCULPTURE – банските, които подчертават всяка извивка на женското тяло. Текст, който Стилни и неповторими с SPEEDO SCULPTURE – банските, които подчертават всяка извивка на женското тяло. Текст, който Когато говорим за плуване, Speedo несъмнено фигурира като лидер в екипировката. С богатия си 90 годишен опит компанията разбира, че увереността в плуването идва както от способностите, така и от доброто оборудване – от плувните очила до банския.
Speedo Hydrosense – банските със специална връзка с водата Speedo Hydrosense – банските със специална връзка с водата “SPEEDO - последните 90 години са едно и също нещо – любов към водата.“ Когато говорим за плуване, Speedo несъмнено фигурира като лидер в екипировка. Спомнете си за първите си плувни очила, вероятно са били на точно тази марка. На английски дори синонимът