Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

SPORT DEPOT ще вземе участие в престижното велоизложение в Атина ATHENS BIKE FESTIVAL

Колоезденето е живот, радост, здраве и начин на живот! Затова колоезденето има свой празник – велоизложението ATHENS BIKE FESTIVAL в центъра на гръцката столица Атина oт 31 март до 2 април 2023 г.

Атинският байк фестивал се провежда от 2010-а година и събира ежегодно повече от 35 000 посетители, сред които състезатели велосипедисти - професионалисти и аматьори, любители на колоезденето, много деца и хора, интересуващи се от алтернативен транспорт. Събитието акцентира на колоезденето във всичките му аспекти - като професионален спорт, хоби и като алтернативно и екологично средство за придвижване в градска среда.

Тази година SPORT DEPOT ще се включи във фестивала с изложбен щанд за велосипеди Cross и Omega в ролята си на официален дистрибутор на марките за южната ни съседка. Целта на участието ни е да разширим дистрибуторската мрежа, тъй като до момента данните от пазара показват много голям интерес към тези български брандове велосипеди.

SPORT DEPOT разшири бизнеса си в съседна Гърция още през 2017-а година, навлизайки на пазара онлайн. През септември 2019-а година отвори и огромен физически магазин в Солун, който на практика е най-големият спортен магазин в северната част на страната.

Солун
Катерини
Парос
Кос

Освен него магазини отвориха и няколко франчайз партньора - в град Катерини, на остров Парос, на остров Кос, а в края на март тази година предстои откриването и на нов магазин на остров Крит. SPORT DEPOT получи официалните права да представлява SPORT2000 International в Гърция чрез отварянето на собствени магазини, както и чрез франчайз.