Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Ради Ненова: призвание – пътешественик, дестинация – красива природа

SPORT DEPOT приветства своя нов посланик на туризма у нас и по света – Радослава Ненова. За нея да се отправи към желаната дестинация не е просто пътуване, а утоляване на глада за приключения и жаждата на откривател, зареждане с позитивни емоции и енергия. 

Радослава Ненова е пътешественик по призвание. Нейният стремеж е да се докосне до красотата на различни кътчета, за да опознае света. Устремът води Ради не по павираните улици на обичайни туристически маршрути, а към върхове и закътани места.

Дълги преходи, катерене и кратки почивки в сурови условия за пътешественика са дни и нощи, изпълнени с прекрасни гледки, многообразие от цветове и форми, хармония. Ценността на всяко пътуване се измерва единствено във видяното и усетеното, в докосването до дивото, близостта до природата.

Несгодите и неуспехите Ради вижда като уроци как да се справя в различни ситуации, тест за характера и способностите. След всяко пътуване ѝ остават романтичните спомени, запознанствата с интересни хора, много снимки. И нестихващото желание да види още от красивите места по света.

Като всеки пътешественик Ради не подценява онзи предстартов етап на пътуванията – етапа на внимателната подготовка и подбора на облекло и екипировка. Тя се доверява на SPORT DEPOT и избира да опознава света с Jack Wolfskin, Osprey и други от любимите ѝ марки.

Радваме се, че ставаме част от пътешествията на Радослава Ненова, горди сме, че тя е в семейството на SPORT DEPOT. Добре дошла и на добър път!