Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Планинско бягане – състезание с благотворителна цел ще се проведе в неделя на Витоша

Поредното издание на инициативата BACK TO NATURE: RUN+WIN отново събира средства за подпомагане на детския спорт

На 26 юни на Витоша ще се проведе инициативата BACK TO NATURE: RUN+WIN VITOSHA – планинско бягане със състезателна цел. Това е третото събитие от серията RUN+WIN и отново е обвързано с кауза – част от събраната сума ще бъде изразходвана за дарение на спортни аксесоари и принадлежности за детски спортен клуб.

Стартът в неделя ще бъде от Природозащитен информационен център „Витоша“ по маршрута по ул. „Под гората“ до ул. „Боянска легенда“ и обратно, а състезателният маршрут е с дължина 7,2 км, денивелация 219 метра и контролно време – 1 час и 15 мин. 

Всички състезатели, включили се в предизвикателството, ще получат стартов пакет, състоящ се от мешка adidas, бутилка за вода SPORT DEPOT, кърпа SPORT DEPOT, минeрална вода БАНКЯ, енергийна напитка RED BULL и пакетче МАГНЕМИКС магнезий.

Преди началото на състезанието бегачите ще загреят на специално обособеното за целта място пред Природозащитен информационен център „Витоша“. Към момента подкрепа за събитието са заявили българската спринтьорка Инна Ефтимова, представила страната ни на Олимпиадата в Токио, и спринтьорът шампион и треньор на деца Слави Мутафов.

Организаторите на събитието са предвидели и награден фон за участниците, както следва: 
НАГРАДЕН ФОНД, МЪЖЕ/ЖЕНИ

I място – ваучер на стойност 300 лв. 
II място – ваучер на стойност 200 лв. 
III място – ваучер на стойност 100 лв.

Събитието BACK TO NATURE: RUN+WIN VITOSHA е организирано от RUN+, SPORT DEPOT и НЛП-България и подкрепено от партньорите adidas, Red Bull, натурална минерална вода Банкя и Ramcopharm, които осигуряват част от подаръците за участниците в състезанието. 

Повече информация за инициативата можете да намерите на sportdepot.bg, във фесбук страницата www.facebook.com/SportDepot.bg и във фейсбук групата RUN+.