Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Новите Nano X1 Training Adventure на Reebok: обувки, които те мотивират за тренировки навън

Фитнес обувките на Reebok - Nano X1, са готови за тренировки и приключения на открито и сред природата. Създадени с мисълта да са издръжливи и функционални, новите Reebok Nano X1 Training Adventure, окуражават хората да излязат от зоната си на комфорт в залата и сесиите на закрито и да се отдадат на фитнес активности навън.

Независимо дали става въпрос за тренировки на открито, излет или разходка сред природата през почивните дни, Reebok Nano X1 Training Adventure е готов да те придружи.

Стъпвайки на дизайна на обувките Nano X1, моделът Nano X1 Training Adventure го надгражда, за да те подкрепи да изпиташ себе си във фитнеса на открито и откривателството на прекрасни места сред природата. Обновените елементи и характеристики, които обуславят Nano X1 Training Adventure, включват:

Актуализирана гумена подметка с каучуков елемент – за да осигури сцепление при активностите на открито; 

Горна част от текстилна тъкан с рипстоп конструкция – предлага допълнителна защита срещу метеорологичните условия спрямо другите фитнес модели, повишава проветривостта на обувките и допринася за прилягането;

Допълнителна лента придържа връзките за плътно прилягане;
Бънджи връзки – изработени от 100% рециклиран полиестер, те внасят във визията на модела елемент от туристическите обувки; 
Floatride Energy – пяна в предната част на междинната подметка за повече адаптивност и подпомагане на оттласкването при бягане.

Независимо дали тренираш край дома си, участваш във фитнес занимания в парка или се наслаждаваш на лека разходка сред природата, Nano X1 Training Adventure са създадени да са с теб в тези активности.