Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Maximal Revenge: звезди изпитват спортните умения и волята си в зрелищно онлайн риалити

Първото онлайн риалити в България – Maximal Revenge, изправя пред предизвикателства и изпитания на воля и умения 16 любимци от популярни формати. Третият сезон на шоуто под наслов „С поглед към Звездите“ стартира другия месец, а участниците вече са готови да се впуснат в състезанието. Кой ще бъде най-добрият от най-добрите? Предстои да разберем.

SPORT DEPOT е генерален партньор и освен подкрепа на формата, предоставя и екипировка на участниците. Радваме се, че ще бъдем част от това приключение за героите, които заложиха на Reebok. Мисията на Maximal Revenge и SPORT DEPOT е една - да запалим възможно най-много хора да живеят активно и те да бъдат вдъхновени и мотивирани за спорт.

16 реалити звезди тръгват към победата в „Maximal Revenge: с поглед към Звездите“. В отбори по двойки в духа на шоуто те ще се впуснат в 13 битки. Ще преминат през много етапи, ще наблюдаваме епични индивидуални сблъсъци на жени срещу жени и мъже срещу мъже, ще ги видим и в отборни –между двойките, и в масови битки между всички. 

Участниците са ясни. В играта двойки ще бъдат: 
   Милен и Джералдин – той е победител от във втория сезон на „Игри на волята“, а тя - участник в същия сезон на играта; 
   Веско и Роберта - участници в първия сезон на "Игри на волята"; 
   Красимир и Красимира – участници в петия сезон на „Фермата“; 
   Явор и Виктория – той е участник в "Сървайвър: Камбоджа", тя е фитнес ентусиаст и бивша адреналинка в "Господари на ефира"; 
   Вайс и Сюзън – участници във втория сезон на "Игри на волята"; 
   Ваня и Евгения – той е победител от „Сървайвър: Камбоджа“, тя – участник в „Сървайвър: Панама“; 
   Йордан и Даяна - участници в шестия сезон на "Фермата"; 
   Станислав и Габриела – той е участник в петия сезон на „Фермата“, а тя – в шестия сезон на същия формат.

Няма двойка фаворит, защото всяка от тях ще има шанса да разгърне своите умения, спортен хъс, психика, тактика, сила, издръжливост, ловкост, стратегия и отборна игра на Maximal

Ще губят, ще се връщат в играта, ще печелят, ще получават шанс за реванш, ще дават своя наказателен вот, ще бъдат герои, ще вдъхновяват, издават в аванс организаторите на реалити формата, чиято подготовка продължава, а стартът ще е следващия месец. 

Професионалисти с богат опит тестват, коригират до съвършенство, координират всяка част от игрите и ще направят състезанието на осемте двойки едно незабравимо изживяване.

„Всички, които познават Maximal, знаят, че зад него стоят хора, отдадени и вярващи в идеята му. Мъже и жени, които обичат спорта, които обичат историята ни, които искат да бъдем заедно. Предстои да заснемем сезон на Maximal Revenge - българско онлайн риалити, насочено към спортния човек, позитивно и имащо свое послание“, казва основателят на Maximal Димитър Господинов и благодари на всички, направили възможно това в настоящите трудни времена. 

„Искам да благодаря на всички онези мъже и жени, които са част от екипа, и които безрезервно и безусловно провеждаха срещи, плануваха, мислеха с мен игри, строяха и тестваха, изготвяха концепцията денонощно, провеждаха презентации. Искам да им благодаря, че горят в това! Искам да благодаря и на тези великолепни 16 мъже и жени на които аз се възхищавам - риалити герои от последните 10 години на българския ефир, имащи нещо повече от физически качества в себе си, имащи почерк, идеали и каузи“, допълва той. 

Господинов им благодари за това, че с „онази искра от адреналин в сърцата“ се впускат в играта и ще направят "прецедент, какъвто никога не е имало досега - да ги видим заедно и в едно състезание, обединени от каузата за силна и спортна нация".

Очаквайте зрелищни епизоди, много истории, които са останали неразказани, вдъхновяващи моменти и само един победител!