Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Програма „Училището - моето място за спорт"

Вече повече от десет години, ние от SPORT DEPOT целенасочено поддържаме политика в подкрепа развитието на спорта в българските училища. Вярваме, че добрите условия за спорт допълнително ще мотивират децата ни да бъдат активни, здрави, жизнерадостни и пълноценни. 

Чрез богатото си и постоянно разрастващо се продуктово портфолио, SPORT DEPOT ви дава най-голям избор на спортни стоки от топ марки на преференциални цени. За да може всеки учител/възпитател да се възползва от специалните условия на SPORT DEPOT, създадохме програмата „Училището – моето място за спорт“. Какво ви предоставя програмата:

 • Бързо, лесно и изгодно пазаруване в най-голямата верига за спортни стоки в България;
 • Допълнителна социална придобивка под формата на клубна карта SPORT DEPOT с преференциални условия и индивидуален подход при конкретни запитвания за училището и възпитателите;
 • Най-голям избор на маркови спортни стоки и цени без конкуренция;

Единственото условие е да станете член на нашата програма (ако вече не сте го направили), чрез придобиване на клубна карта SPORT DEPOT. Ето как лесно и бързо може да се случи това:

 • Заявете Вашата клубна карта на [email protected] или на телефони: 02/401 65 01/05, 0896 85 82 20, 0897 80 76 06 и ние ще ви я изпратим на посочен от вас адрес. След получаване на заявената от вас карта Ви очакваме в магазини SPORT DEPOT, където ще откриете всичко необходимо за спорта в училище.
 • Посетете магазин на SPORT DEPOT, където наш служител ще регистрира и активира картата на Вашето Училище;

Ако вече сте член:

 • Посетете нашия сайт: www.sportdepot.bg и направете Вашата поръчка. Изпратете номера на поръчката на [email protected] и ние ще я актуализираме с преференциалните отстъпки за училищата.

Клубната карта Ви дава право да ползвате отстъпки във всички магазини SPORT DEPOT и на www.sportdepot.bg, както следва:

Продуктова групаОтстъпка
Фитнес аксесоари. Хилки и аксесоари за тенис. 20% - 30%
Фитнес уреди и тежести. Тенис маси. 10% - 15%
Баскетболни табла и кошове. Топки за волейбол, футбол, баскетбол, хандбал и медицински топки. 20%
 • Предоставените отстъпки не са обвързани с количества и честота на покупки;
 • Всички отправени запитвания на мейл: [email protected] ще се разглеждат индивидуално от наш специалист в сектор „Обслужване на училища” и Ви гарантират ползване на максималните търговски отстъпки;

За допълнителна информация и въпроси моля да се свържете с нас: 

 • Отдел „Продажби”, сектор „Обслужване на училища”:
  тел.: 02/401 65 01, факс: 02/401 65 45, мобилен: 0896 85 82 20, 0897 80 76 06;
  e-mail: [email protected];
  адрес: гр. София 1766, Младост 4, Бизнес Парк София, ул. Васил Радославов 6, сграда SPORT DEPOT.