Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Jack Wolfskin New Collection

Сезонът, наситен с емоции и приключения на открито, вече е тук!

Без значение дали вашата страст са преходите в планината или просто обичате, скитайки се по улиците, да се потапяте в атмосферата на града - новата колекция на Jack Wolfskin крие по нещо за всеки авантюрист. Изстреляйте се навън – мястото, където най-много обичате да бъдете! 
Дали вятърът ще ви отведе до някое красиво кътче на България или до другия край на света, винаги е важно да се чувствате сигурни, защитени и максимално комфортно. Последните предложения професионални продукти Jack Wolfskin са супер подходящи за ежедневна употреба и туризъм - с високо ниво на защита, 100% рециклирани и с екологична насоченост, в много пъстри и класически цветове.

Първата 100% recycled (рециклирана)* мембрана 

Уважение, отношение към природата, преосмисляне: TEXAPORE ECOSPHERE! 

Технологията се представи за първи път ексклузивно от бранда Jack Wolfskin през пролетта на 2018г. Якетата от колекцията са произведени от 100% recycled (рециклирани) материали. Революционният нов подход пази суровините и намалява емисиите на CO2 по време на процеса. Външното покритие и вътрешната обвивка са изработени от 100% recycled (рециклирани) РЕТ бутилки. Брандът се придържа към политика, която позволява отпадъците, използвани в производството, да се използват директно в мембраната. По този начин екологичният отпечатък е много по-малък. 
За първи път марката изработва мембрана за яке, която да е толкова приятелски настроена и загрижена за природата. Гарантирано дъждът и влагата не проникват, а потта е изведена навън.
Всички продукти Texapore Ecosphere са 100% PFC-free, същевременно водонепромокаеми, дишащи и устойчиви на вятър.

* Отнася се за външната тъкан, мембраната и подплатата

Най-лесният и вълнуващ начин да опознаеш един град е да се изгубиш в него! 

Живееш в София отдавна, всеки ден минаваш по един и същи маршрут, навякъде срещаш познати лица и ти се струва невъзможно да откриеш нещо, което да те изненада. Истината е, че твоят град крие своите тайни, хей там зад ъгъла… 
Предизвиква те да го изследваш, преоткриеш и опознаеш. Нахлузи избелелите си джинси, грабни някоя от нашите цветни тениски и слагай раницата на рамо.
Отдели няколко часа за своята среща с града. 
Карай колело, пий мохито с приятел, броди безцелно из криволичещите улици – толкова лесно и достъпно, защото си у дома.

Импулс за пътуване, импулс за живот!

Ти си пътешественик по душа и обичаш да посещаваш нови места. Обикаляш шумните улици, смесваш се с тълпите от хора, говориш по няколко думи на местния език, хапваш вкусно.
Цялото ти съществуване се превръща в поредица от приключения. 
Грабвай паспорта, мятай на гръб любимата си раница и организирай следващия си трип.
Независимо дали ще бъдеш с влак, кола или самолет – вземи подходящо и компактно скривалище за своите вещи.
Раниците Jack Wolfskin ще ти осигурят достатъчно пространство, имат множество отделения и джобове, в които да побереш всичко нужно и са супер удобни за носене. 
Какво чакаш? Обиколи света!

Untitled Document