Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“.

С представителства в над 12 държави в Европа, марката се е увърдила като сериозен производител на ски и сноуборд облекла, туристически дрехи както и на такива за свободното време. В Sport Depot може да намерите всичките видовете колекции на North Finder, а именно:
Extreme колекция: Висококачествени облекла за туризъм, с изчистени цветове и линии. Удобни и фукнционални. Използвани са материали с много добро ниво на водонепропускливост и дишаемост съответно 10 000мм и 5000мм/м2/24 часа. 
SIII – free ride колекция: Предназначена главно за по-младото поколение. Дрехите са многоцветни и следващи модните тенденции. Предназначени са главно за скейт и сноубордисти. Използваният материал най-често е NF Ridertex както и специалните ципове на YKK от японски производител.
SII - колекция за сняг: Предназначена за аутдоор дейности практикувани от аматьори и професионалисти. Това са висококачетвени продукти водо и вятъронепропускливи от мин. 10 000мм и дишаемост 5000 гр/м2/24.
SI - колекция за всички спортове: идеална комбинация от удобство, качество и външен вид. Това са висококачетвени продукти, водо и вятъронепропускливи. Ползвани са бързосъхнещи и full-printed материи.
NS-north style колекция: Дрехите за свободното време, удобни и многоцветни, следващи модните тенденции.