Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Италианската компания Grisport® е създадена през 1977год. от братята Grigolato и стартира дейността си с производството на обувки за туризъм и свободно време. Стремейки се към добро качество и цена за всички продукти, компанията Grisport® успява да създаде широка търговска мрежа и невероятен успех на европейския и италианския пазар.
През ’90те години брандът е утвърден на пазара и компанията разширява бизнеса си в други европейски страни.
Днес Grisport е лидер в производството на обувки и произвежда годишно три милиона чифта с оборот над 100 милиона евро. Фабриките са разположени на 35 000 кв.м площ с 180 служители в главната централа в Castelcucco.
Силата на Grisport е перфектната връзка между майсторската изработка и новите технологии, в които компанията ще продължи да инвестира значителни човешки и икономически ресурси.
Grisport® е едно от първите предприятия, което започва да използва иновативни производствени методи за впръскване на полиуретанови смеси – най- авангардният и технологичен процес за съединяване на подметката (долната част) на обувката с горната.

Виж повече: www.grisport.it