Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“.

Последно от блога

Фитнес  на открито Фитнес на открито В разгара на лятото, тренировките на открито са една чудесна възможност за разпускане от ежедневния стрес, зареждане на тялото с енергия и влизане във форма.
Хайде на къмпинг Хайде на къмпинг Къмпингът може да бъде един от най-добрите начини да прекараме лятната си ваканция. Сред природата, на планина или на море, близо до някой язовир, в уреден къмпинг или в дивото – почивката е по-сладка, когато спиш близо до земята, когато те приспиват звез
Бъди Uneek с Keen Бъди Uneek с Keen Винаги ще свързваме името на марката с един цитат на Мартин Кйин: “Винаги ще те е страх. Ключът е да направиш първата стъпка, да се движиш напред и да си уверен в себе си.“
Тренировъчен лагер на Пампорово - интервю с инструктора Ангел Ангелов Тренировъчен лагер на Пампорово - интервю с инструктора Ангел Ангелов Публикуваме фотогалерия от тренировъчния лагер, който се проведе от 2 до 4 юни 2017г. на Пампорово в комплекс „Кочорите“. Лагерът бе организиран от инструктора по бойни спортове и фитнес Ангел Ангелов, с подкрепата на SPORT DEPOT.
Плуването и децата Плуването и децата Плуването е един от най-масовите съвременни спортове, позволяващ физическа активност на цялото тяло, поради което е и особено подходящ за децата и подрастващите.