Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“.

Разбрах
Бърза и безплатна доставка
2 години гаранция
на всички стоки
КУПИ НА КРЕДИТ БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ

MITRE

Mitre е оригинална световна спортна марка. В продължение на почти 200 години , тяхното мото е любов и страст към играта. История на Mitre започва във фабрика за кожи в Хъдърсфийлд , Англия през 1817 Mitre е британски бранд , с основен фокус върху най-вълнуващият за света спорт : Футбол Завладяваща комбинация от история и непрекъснати технически иновации е направила Mitre част от историята на Футбола. Mitre e първият доставчик на топки за Английската Футболна Федерация, като и най големият снабдител във Великобритания.

Mitre е съкращение от "Истински Футбол" В някои отношения, играта на футбол се е променила коренно през последното десетилетие. Има повече блясък. Повече професионализъм. И все пак в сърцето му , тя все още е почти същото: един терен, два гола и двата отбора се конкурират на базата на умения и желание. "Истинският футбол" все още се играе всеки ден по кални терени, слънчеви паркове и училищни площадки в целия свят.
Това е мястото, където може да се намери истинския дух на играта. И това е мястото, където ще намерите Mitre , оригиналната футболна марка в света. Футболът е игра, която обединява света - и Mitre е най-упоритият поддръжник на тази максима.

Цените важат само при направена поръчка онлайн през сайта
7 елемент/и
на страница
7 елемент/и   |