Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“.

Разбрах
СРОК ЗА ДОСТАВКА !
Бърза и безплатна доставка
2 години гаранция
на всички стоки

ТУРИЗЪМ

Тук ще намерите основни насоки за избор на подходящо оборудване и екипировка за туризъм през всички сезони. Също така ще получите полезна информация как да използвате и поддържате екипировката си за да Ви служи безотказно, и да ви помогне да изживеете незабравими преживявания на открито.

КОЛОЕЗДЕНЕ

Карането на велосипед е едно от най-добрите съчетания между практичност и полезност. Велосипед можем да караме във всеки сезон с изключение на най-студените зимни дни, макар и тогава да има ентусиасти за това. Ние от Sport Depot искрено се надяваме всяка година заедно да се опитаме да покараме повече велосипеди, което ще помогне да се почувстваме по-добре, и да бъдам в крак с европейската мода.

ДОМАШЕН ФИТНЕС

Домашният фитнес е най-доброто средство за поддържане на добра форма и здраве за Вас и Вашето семейство. Спестява време и пари и позволява да посветите свободното си време в тренировки. В хола, спалнята, или на терасата - домашните фитнес уреди на Sport Depot ще Ви помогнат да живеете по-пълноценно. В рубриката СЪВЕТИ ви предлагаме полезна информация за избор на различните типове фитнес уреди.

ЙОГА

Йога заниманията ще подобрят значително Вашия тонус и ще ви помогнат да бъдете по-жизнени, енергични и ефективни в ежедневието си. В рубриката СЪВЕТИ ви предлагаме полезна информация за Йога специално за Sport Depot от Вера Захариева - йога инструктор с 15 годишен опит, носител на златен медал от Световното Олимпийско Йога Спорт състезание през 1999 г, Секретар на Българска Федерация Йога.

БЯГАНЕ

Всеки има по един или няколко чифта маратонки в килера или шкафа, но когато става дума за бягане, Вие трябва да сте наясно с важни неща, за да вземете точното решение. В рубриката СЪВЕТИ ще се опитаме да Ви бъдем максимално полезни и да Ви предложим това, от което имате нужда. Научете полезна информация за обувките за бягане, екипировката и ползите от този достъпен и все по-полулярен спорт.

ФУТБОЛ

Най-популярният спорт в света е достъпен за всеки - без ограничение във възрастта, пола, теглото или ръста. През последните няколко години футболът стана масов спорт и в България, като все повече хора от различни възрасти го практикуват на многобройните открити и закрити игрища. В рубриката СЪВЕТИ ще ви дадем основни насоки за този вид спорт, както и няколко полезни съвета за избор на подходяща екипировка.

ДАРТС

Дартс може да се играе навсякъде - у дома, в заведението, на парти с приятели или в офиса, играта на дартс ще ви развесели и ободри. Вижте нашите съвети за практикуване на този забавен спорт и насоки за избор на дартс и аксесоари.

TЕНИС

Тук ще намерите основни насоки за избор на подходяща екипировка за тенис на корт като параметри и важни характеристики на тенис ракетите, обувки и облекло за тенис, в зависимост от това дали сте начинаещи или напреднали тенисисти. Материалите са подготвени специално за SPORT DEPOT от Мирослав Гергов - треньор по тенис за състезатели и аматьори от 1998 год.